Out of Africa

Veel plezier met het lezen van het reisverslag van onze reis naar Zuid-Afrika.

Wil je meteen beginnen met lezen? Ga dan naar het eerste deel van het reisverslag. Ben je benieuwd naar de route, klik dan op één van overzichten van de routes in de West Kaap of in Kwazulu-Natal.

Potentiële reizigers naar Zuid-Afrika zullen het lijstje praktische tips kunnen waarderen.

Kudu's in Hluhluwe-Imfolozi National Park

Comments

Yo Bro, Leuk om het allemaal

Yo Bro, Leuk om het allemaal weer eens terug te lezen! Die haaienfoto's zijn gaaf geworden! Van die jongen heb ik de foto's nooit meer ontvangen... Ik moet nog steeds je foto van de visarend insturen, maar ik kan nog niet zo goed uitvinden waar naartoe. Wordt waarschijnlijk na onze Europa-reis. Tot binnenkort al weer! Marjo

out of Africa

Hi Michiel,

Net je verslag gelezen, ontzettend leuk. Wij zijn nog nooit in St. Lucia geweest maar als ik dit lees moeten we er ook maar eens naar toe.Liefs van je moeder.

reisverslag Z-Afrika

Hoi Michiel,

Heb net samen met Martin met heel veel plezier jullie reisverslag gelezen. Vnl leuk omdat wij vorig jaar de helft van de reis die jullie hebben gemaakt ook hebben gemaakt en dus een groot feest van herkenning. Leerzaam om alle achtergronden nog eens te lezen en te merken dat John nog altijd even enthousiast is! Naar ons idee had het ook een Aussie kunnen zijn, haha.

Wij denken nog vaak terug aan deze fantastische reis en zijn Marjo zeer dankbaar voor alle bruikbare tips en zien nog een mooie toekomst voor haar als reisleidster. We hebben maar geluk met al die internationale familieleden en maak er dus ook maar graag gebruik van!

Verder alles goed met jullie? Back to work again? Konijn begraven in de tuin?

Groet, Sanneke